AMERIKAANSE RELLEN; HOE HET LEGER VAN SOROS EEN GEWELDSORGIE ONTKETENDE


We hebben de beelden allemaal gezien. Totale chaos in vele Amerikaanse steden. Plunderingen, brandstichtingen, mishandelingen, intimidatie en moord. De aanleiding; een misdadige blanke politieman bracht een drugsverslaafde zwarte crimineel om het leven. De misdadige politieman werd vervolgens ontslagen en gearresteerd. Hij zal zich nu voor een rechter moeten verantwoorden, en als alles loopt zoals het moet zal hij voor lange tijd in de gevangenis landen. Dat had eigenlijk het einde van het verhaal moeten zijn. Laten we even kijken naar een gelijksoortig verhaal. In 2017 vermoorde een zwarte politieman een blanke jonge vrouw. Hij schoot haar op straat dood, en zit nu voor 12 jaar achter de tralies. In dit geval was het inderdaad het einde van het verhaal. Geen protesten, geen plunderingen en geen mishandelingen. Eigenlijk zoals dergelijk gevallen in de gewone wereld afgehandeld moeten worden. Men noemde het ooit gerechtigheid.

Maar jammer genoeg leven we al lang niet meer in een gewone wereld, als dit al ooit het geval is geweest. In de huidige wereld worden incidenten zoals we deze week zagen in Minneapolis, meteen gebruikt om chaos en een geweldsorgie te creëren. Terwijl de westerse pers op de gebruikelijke politiek correcte manier sprak over vreedzame protesten tegen racisme, vertelden de vele beelden die op het net, en vooral op YouTube en Telegram te vinden zijn, een heel ander verhaal. Brandende auto’s en gebouwen, moorden, mishandelingen en heel veel plunderingen. Is er ook maar iemand die dit soort zaken kan zien als een teken van rouw en vreedzaam protest? Sommige mainstream schrijvers noemden het een reactie van kansloze mensen. De wereld kent heel veel kansloze mensen, maar dat kan nooit een excuus zijn voor dit soort geweld. En laat ook niemand geloven dat het allemaal een spontane reactie was. Natuurlijk waren er ook mensen die echt protesteerden, en die deden dat zo als het hoort; met borden, spandoeken en spreekkoren. Maar hun protest, hoe eerlijk gemeend ook, viel in het niet, door de enorme lawine van geweld die in heel veel Amerikaanse steden te zien was. Geweld dat vooral de gewone man of vrouw trof, soms zelfs dodelijk. In totaal waren er 17 dodelijke slachtoffers.

Hoe kon dit zo ontstaan, en zo razendsnel om zich heen grijpen? Het antwoord op deze vragen kan deels worden gefilterd uit de enorme stroom informatie die we de laatste dagen hebben binnen gekregen. Laten we de verschillende feiten maar eens aflopen. Er zijn twee organisaties die een hoofdrol spelen in de protesten, dus ook in het geweld. Ten eerste komen we Black Lives Matter (BLM) tegen. Het gaat hier bij om een extreme organisatie die al jaren bezig is om een soort zwarte opstand te ontketenen. Hier bij kregen ze steun van (hoe kan het ook anders) George Soros. Als er problemen zijn is Soros nooit ver weg. In 2016 gaf de Open Society Foundation van Soros 33 miljoen dollar aan BLM. Dit gebeurde openlijk. Maar toen BLM steeds radicaler werd, en ook geweld niet schuwde, besloot Soros om zijn financiële steun voor de groep wat meer te versluieren. Op dit moment gaat het Soros geld eerst naar de Tides Foundation, die het gebruikt om een organisatie te sponsoren die Thousand Currents heet. Deze laatste organisatie is op dit moment de grootste geldgever van BLM. Dus zo is de cirkel weer rond. BLM heeft over de jaren een behoorlijk oorlogsschatkist opgebouwd die nu wordt ingezet.

Laten we om alles goed te begrijpen even luisteren naar de woorden van de voormalige BLM functionaris Chaziel Sunz, die al in 2017 aangaf hoe de agenda van Black Lives Matter er uit ziet: “Ze laten ons het links radicale vuile werk opknappen, zodat ze ons kunnen betrekken in een oorlog op Amerikaans bodem. Ons beweging wordt gewoon gebruikt. BLM is niet eens een compleet zwarte organisatie, dat is ze ook nooit geweest. Deze figuren (Soros en de Clinton’s) laat het lot van de zwarte gemeenschap totaal koud. Ze verdienen gewoon geld aan ons. Ze misbruiken onze gevoelens, ze misbruiken de problemen die je in je leven bent tegen gekomen, zodat we deze slechte op demonen lijkende mensen zullen ondersteunen. Het gaat om een grote geplande burgeroorlog. Ze willen zo veel mogelijk mensen aan hun kant krijgen. Alles wat ze zeggen is onvoorstelbare propaganda. Deze linkse democraten misbruiken ons zodat wij hun oorlog gaan uitvechten, samen met de Antifa. En dat gaat veel dieper, en is veel groter dan het rassenvraagstuk waar wij mee worstelen.”

De tweede betrokken organisatie is de Amerikaanse autonome Antifa. Ook van deze groep is bekend dat Soros de hoofdsponsor is. De Amerikaanse Antifa is een merendeels blanke groep die vaak gebruik maakt van de zwarte gemeenschap om haar gewelddadige doelen kracht bij te zetten. Daarom ook zie je ze op dit moment overal bij de protesten, en niet zelden zijn ze de aanstokers van het geweld en de plunderingen. Er zijn beelden op internet die laten zien dat een Antifa lid zwarte jongeren geld geeft om een barricade te bouwen. Hoeveel geld de Antifa van Soros krijgt is niet bekend, maar het gaat om grote bedragen, omdat Soros zijn zogenaamde straattroepen gebruikt tegen Trump, zijn grootste vijand. De kans is daarom ook groot dat het huidige geweld in eerste instantie niet is bedoeld om de rechten van de zwarte gemeenschap uit te breiden, maar om Trump te beschadigen. Later dit jaar zijn er immers weer Presidentsverkiezingen, waarbij Trump een goede kans maakt. Voor Soros is dit een steeds terugkerende nachtmerrie. Al deze spelers gebruiken de zwarte gemeenschap, en ook anderen die denken zich te moeten inzetten, als pionnen op een schaakbord. Jammer genoeg hebben maar weinigen dit in de gaten.

Trump heeft nu teruggeslagen door de Antifa tot terroristische organisatie te verklaren. Zo kan hij de leidende figuren oppakken, en de geldstromen indammen. Een wijze keuze ook, omdat Trump met deze aanpak niet als racist kan worden weggezet. Immers de Antifa is bijna compleet blank.

Dan moeten we kijken naar het zogenaamde “spontane” van de protesten. Als we de berichtgeving op de vele YouTube en Telegram kanalen bekijken, valt meteen op dat er iets vreemds aan de hand was met deze zogenaamde “spontane” protesten. In een aantal Amerikaanse steden werden op strategische en belangrijke punten hopen stenen en tegels gedumpt. Ook waren er flessen met brandbare stoffen te vinden. Van bouwprojecten in de buurt was geen enkele sprake. De stenen moeten dus bedoeld zijn geweest om munitie te verschaffen aan relschoppers. Maar dat was niet het enige. Nog voordat de protesten van start gingen waren Amerikaanse anarchistische groepen bezig om geld in te zamelen, zodat leden na een eventuele arrestatie konden worden vrijgekocht. En het kan zelfs nog sterker. In Duitsland stonden voor afgelopen zaterdag in een aantal steden BLM demonstraties gepland, net als in veel andere landen. Op vrijdagmiddag en in de avond werden in die steden ook hopen stenen gevonden in de buurt van demolocaties. Gelukkig hadden een aantal oplettende mensen dit in de gaten zodat er nog tijdig kon worden ingegrepen. Dit alles kan natuurlijk geen toeval zijn. Er zit een agenda achter de protesten en het geweld. En, zoals intussen gebruikelijk, zijn de sporen opnieuw terug te volgen naar de globalisten, met Soros voorop. Men hoopt de geplande chaos te gebruiken als onderdeel van een greep naar de macht. Voor de globalisten maakt het geen verschil, gisteren Corona, vandaag BLM.

Wat ook opviel was dat bij de BLM demo’s bijna overal de Corona regels werden genegeerd. Dit gebeurde niet alleen in Amsterdam, maar ook in München, Berlijn, Hamburg en Londen. Van maatregelen of boetes was geen sprake. Dat hebben we bij demonstraties tegen de Corona maatregelen wel anders gezien. Opnieuw blijkt dat de ene demonstratie de andere niet is. Op demonstraties die binnen de agenda van het systeem passen mag alles. Bij kritische demonstraties wordt geïntimideerd, gepest en zelfs gearresteerd. Iedereen gelijk voor de wet? Wat een totale onzin.

Tot slot nog even een ander fenomeen dat in de mode lijkt te zijn. Op veel plaatsen knielen blanken voor zwarte demonstranten. Dit wordt als een sterk gebaar gezien. Een totaal belachelijke opvatting, die voorkomt uit de schuldcomplexen, die de globalisten ons proberen aan te praten. Mensen die respect voor elkaar hebben staan tegen over elkaar op ooghoogte. Knielen betekend onderwerping en vernedering. Of het nu gaat om verplichte mondkapjes, beter bekend als de muilkorf, of knielen uit zogenaamd schuldgevoel, het zijn allemaal stappen richting de slavernij. Van al deze dingen moeten wij als vrije mensen duidelijk en luidruchtig afstand nemen.

Als we toestanden zoals nu in Amerika, en sommige Europese steden,  niet in heel Europa willen, moeten we de massamigratie nu stoppen.  We kunnen dat alleen doen als we allemaal samen actief worden. De eerste, en belangrijkste, stap is om eindelijk onder ogen te zien wat er allemaal om ons heen gebeurd. Zonder oogkleppen, en tegen alle politieke correctheid in. Daarna wijst de weg vanzelf.

Links:


Twitter: Volkskracht Vooruit! @VolkskrachtV

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)


Artikel uitgebracht door: VOLKSKRACHT VOORUIT! @ 2020

Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6

HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?