DE OORLOG, DE GREAT RESET, EN EEN ANDERE WERELD

Veel lezers vragen ons wat de Great Reset met de oorlog in de Oekraïne te maken heeft. Immers, als je alleen maar naar de mainstream media luistert en een beetje oppervlakkige kijkt moet je bijna wel tot de conclusie komen dat al de problemen van de laatste jaren op zich zelf staan, zonder een directe connectie. Pas als je de draadjes van het ingewikkelde web dat door de globalisten wordt gesponnen goed volgt kun je zien dat veel zaken naadloos bij elkaar passen en onderdeel zijn van de zelfde agenda. Het is belangrijk om steeds in de gaten te houden dat veel dingen niet zijn wat ze op het eerste gezicht lijken. Als we er dan ook nog vanuit gaan dat we constant worden belogen door de politiek en de media, hebben we een aardig basis gelegd voor het begrijpen van de huidige wereld. Dan worden ook de op de loer liggende gevaren veel duidelijker, gevaren waar we vroeger of later allemaal mee te maken zullen krijgen.

We moeten ons als eerste realiseren dat wat er in de laatste jaren allemaal is gebeurd geen toevalligheden of bedrijfsongelukken waren. De massamigratie, de Corona leugen, en nu de oorlog in de Oekraïne. Maar ook de klimaatwaanzin, en de idiote genderindustrie. Al deze zaken zijn al jaren geleden voorbereid. Er zijn documenten opgesteld, scenario’s doorgespeeld, en de passende politieke criminelen zijn aan de macht geholpen, of op hun stoelen gehouden. Ze hebben niet eens meer de moeite genomen om hun plannen geheim te houden. Blader maar door de documenten van de VN, het Wereld Economisch Forum, de EU en de Soros stichtingen. Overal staat heel duidelijk dat men een nieuwe wereld orde wil, dat die ten koste van de volkeren en de nationale staten zal gaan, en dat waar nodig geweld en ziekten gebruikt zullen worden om de weg voor deze nieuwe orde vrij te maken. De enige winnaars zullen de steenrijke globalisten en de grote concerns zijn. Op deze twee plekken zal al het geld en alle macht samen komen. De bezegeling zal een wereldregering zijn onder Amerikaanse heerschappij. Dat waren en zijn de plannen. En kijk hoeveel van dit draaiboek intussen al is uitgevoerd. Terwijl de wereld zich druk maakt over deelterreinen, dondert de trein van de nieuwe wereld orde gewoon verder. Stoppen lijkt onmogelijk. Maar let wel op het woordje “lijkt”, want gelijktijdig met het draaiboek groeit ook het wereldwijde verzet.

De globalisten weten al heel lang dat het moeilijk is om echte veranderingen door te voeren. Veel mensen willen geen verandering en zullen dan ook meestal weigeren om mee te werken. Op deze manier kan het nog jaren duren voordat de wereld wordt ingericht op de manier die de globalisten voor ogen hebben. Zo lang wil men natuurlijk niet wachten, dus moeten er andere wegen gezocht worden. In tegenstelling tot de meeste mensen leren de globalisten wel degelijk uit de geschiedenis. Ze weten dat echte veranderingen pas ontstaan als er een gewelddadig conflict uitbreekt, zoals een oorlog, een grote opstand of een staatsgreep. Intussen is men er al een aantal jaren achter dat ook een gezondheidscrisis het gewenste effect kan hebben. Al deze lessen hebben de globalisten in het draaiboek verwerkt. En hun scherpste wapen is het creëren van angst. Voeg daar nog een stevige dosis onzekerheid aan toe, en het wordt plotseling veel makkelijker om zaken door te drukken die normaal gesproken door de volkeren zouden worden afgewezen. Men regeert met angst en leugens, en rekent er op dat de grote meerderheid dit nooit zal merken. Gelijktijdig probeert men iedere vorm van oppositie of kritiek te onderdrukken. Er mag maar een mening zijn. Geen afwijkingen, geen concessies.

Dat brengt ons als vanzelf bij de oorlog in de Oekraïne. In feite gaat het bij deze oorlog om een regionaal conflict dat niet zo moeilijk op te lossen lijkt. Ware het niet dat de westerse globalisten het conflict niet alleen hebben uitgelokt, maar ook al jaren bezig zijn om het gaande te houden. De Oekraïense leiders zijn niet meer dan goed betaalde knechten. Het westen heeft in 2013-2014 de Oekraïne gedestabiliseerd. Men wilde het land op deze wijze de EU en de NAVO in loodsen. Dit zou de NAVO nog dichter aan de Russische grenzen brengen. De westerse staatsgreep in Kiev slaagde, maar in grote delen van het land, vooral in de Donbass kwam men in opstand. Vervolgens is 8 jaar lang geprobeerd deze opstand neer te slaan. Hierbij werden door het Oekraïense leger en de fascistische groeperingen meer dan 12.000 burgers gedood. In het westen werd over deze volkerenmoord gezwegen. Ook nu nog. Men doet nu als of President Poetin de oorlog op 24 februari 2022 is begonnen. Een complete leugen. Immers, deze oorlog kent vele vaderen waarvan de meeste in het westen zitten. Wat we nu zien is de voorspelbare consequentie van een oorlog die al 8 jaar gaande is. En gelijktijdig een goed gecamoufleerde poging om de Russische regering te vervangen door een prowesterse marionettenregering. Eigenlijk geven de globalisten geen stuiver om de Oekraïne en haar bevolking. Het land wordt als brandhout gebruikt in een grootscheepse poging om Vladimir Poetin uit het Kremlin te verjagen. Het gaat dus niet om de Oekraïne, maar om de Russische leiding. Want precies die leiding staat in de weg van de globalisten en hun wereld heilstaat.

De verschillen zijn duidelijk. Rusland staat voor een multipolaire wereld met verschillende machtsblokken die elkaar niet domineren, maar wel waar mogelijk samenwerken. Volkeren en staten moeten onafhankelijk zijn, en kunnen functioneren zonder intimidatie en schadelijk invloed van buiten. Deze visie staat haaks op de plannen van de westerse elite. De globalisten willen een unipolaire wereld waarbij een machtsblok alles domineert. Dat machtsblok zou dan Amerika moeten zijn. Nationale staten vallen weg, de volkeren worden eindeloos vermengd, en beroofd van hun identiteit en tradities. Zoals we al eerder zagen zal dit alles leiden tot een wereldregering die geen enkele andere invloed of mening accepteert. Omdat Vladimir Poetin dit programma in de weg staat, en Rusland over voldoende macht en middelen beschikt om de westerse plannen te blokkeren, probeert het westen om de Russische leiding te vervangen. Het is nog niet duidelijk hoever ze hier in zullen gaan. Maar er zijn al geluiden hoorbaar dat men zelfs het idee van een Derde Wereld Oorlog niet schuwt. Dat dit tot de vernietiging van grote delen van Europa zal leiden is voor de globalisten geen probleem. Zij bevinden zich in de meeste gevallen in Amerika, en zouden dus niet direct geraakt worden door een grote oorlog in Europa.

Natuurlijk is de oorlog in de Oekraïne niet de enige beleidslijn van de globalisten op dit moment. Naast de Corona waanzin, die zeker nog niet voorbij is, zien we een voortschrijdende massamigratie, vooral uit Afrika en de Arabische landen. Terwijl tijdens de Corona crisis de grenzen overal dicht gingen voor gewone reizigers golden de beperkingen niet voor migranten. De vloedgolf die nu binnen stroomt, is zeker zo groot als tijdens de migranten crisis van 2015. Maar omdat de aandacht elders is, hebben maar weinig mensen dit in de gaten. De vluchtelingen uit de Oekraïne hebben hier maar een beperkt aandeel aan. Toch is er ook hier weer iets vreemds gaande. Op zich zijn de echte vluchtelingen uit de Oekraïne vooral vrouwen en kinderen. Zij zijn over het algemeen ook niet van plan om te blijven, en willen zo snel mogelijk weer naar huis als de oorlog voorbij is. Maar als we bij de opvangplekken kijken zien we dat naast deze vluchtelingen ook veel Arabieren en Afrikanen vanuit de Oekraïne Europa in reizen. Zij spreken niet de Oekraïense taal, maar beschikken wel over gloednieuwe Oekraïense paspoorten, die in de Oekraïne op dit moment op iedere straathoek te koop zijn. Zogenaamd zijn het allemaal studenten, en omdat regeringen weigeren echte controles uit te voeren, is volkomen onduidelijk wie dit in werkelijkheid zijn. Met een beetje speculeren kom je al snel tot de conclusie dat de mensensmokkelaars, die onderdeel zijn van de grote bevolkingsuitwisseling, een nieuwe weg via de Oekraïne hebben gevonden om meer illegale migranten Europa binnen te krijgen. Meer ontwrichting, en meer problemen dus. Gelijktijdig maken deze migranten de opvangplekken onveilig voor de echte vluchtelingen. Een schandaal waar praktisch compleet over wordt gezwegen.

Al deze zaken maken de agenda van de globalisten nog lang niet compleet. In een volgend artikel zullen we kijken naar de plannen voor een Social Credit System als onderdeel van de controle staat, de afschaffing van het contante geld, het transhumanisme en de verarming. Het laatste genoemde punt is nu al vol op realiteit door de stijgende inflatie, en de hogere benzine en gas kosten. Dit alles heeft niets met Rusland te maken, hoewel dit wel wordt beweerd. De Europese regeringen geven Rusland de schuld van zaken die ze zelf hebben veroorzaakt. Ook hier zullen we volgende keer dieper op in gaan. Blijft de vraag of wij dit alles willen. Zo niet is het nu groeiende verzet de enige uitweg, en een passend antwoord.

Volgende keer; Een andere wereld, maar wat voor wereld?

Links:

Internet: www.volkskracht.blogspot.com

Twitter: Volkskracht Vooruit! @VolkskrachtV

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)

VK:  https://vk.com/id484133031

Artikel uitgebracht door: VOLKSKRACHT VOORUIT! @ 2022

Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6

HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?