PERSBERICHT: CORONA LEUGEN BEVESTIGT DOOR DUITSE PROTOCOLLEN

Het Duitse Multipolar Online magazine heeft bij de rechtbank afgedwongen dat de geheime Corona protocollen van het RKI, de Duitse tegenhanger van het RIVM, openbaar moesten worden gemaakt. De Duitse overheid, die publicatie altijd heeft geweigerd, had nu geen keuze meer, en deze week werden de protocollen eindelijk vrijgegeven. Wel zijn veel bladzijden zwart gemaakt om de namen van ministers, ambtenaren en andere Corona misdadigers, en delen van de informatie af te schermen. Echter de informatie die wel te lezen is, bewijst wat veel zelfdenkende mensen allang wisten; de Corona zaak was een groots opgezette leugen om de volkeren angst aan te jagen, en het controle apparaat uit te bouwen.

Wij hebben dat in het verleden meerdere malen geschreven. En natuurlijk niet alleen wij. Velen hebben begrepen dat de zaak niet deugde en dat de maatregelen op zijn minst overtrokken waren. De Duitse protocollen bevestigen dit. Medewerkers van het RKI hebben de Duitse regering er meermaals op gewezen dat het virus veel minder aanstekelijk was als werd beweerd. Ook was het minder gevaarlijk, en zat het op het niveau van een zware griep. De regering negeerde dit echter, en ging door met het verspreiden van paniekinformatie, bijgestaan door de media.

Er waren ook andere zaken die door de regering werden genegeerd. Het RKI gaf aan dat de FFP 2 maskers niet zouden werken, en dat het verplicht stellen van maskers in de buitenlucht onzinnig was. Ook waarschuwde het instituut dat het vaccineren van kinderen meer schade zou aanrichten dan het virus zelf. Al deze zaken werden van de Duitse regering van de handgewezen, en men ging door met de lockdowns, de maskerplicht en het vaccineren met het levensgevaarlijke en praktisch ongeteste vaccine. Een medische en politieke misdaad die op deze wijze nooit eerder is gezien. Wat voor Duitsland geldt, geldt ook voor Nederland. Rutte is net zo schuldig als Merkel en haar opvolgers. De Duitse protocollen bewijzen dit.

Multipolar, is nog niet tevreden en gaat in mei opnieuw naar de rechtbank om ook de zwart gemaakte pagina's openbaar te krijgen, inclusief de namen van hen die de bevelen gaven en miljoenen mensen in het ongeluk hebben gestort. De maskers zullen snel vallen, en dan komt de afrekening. Pas als de gevangenisdeuren achter de schuldigen in het slot vallen, zal Corona echt voorbij zijn. Blijf altijd zelf denken, en bekijk overheidsinformatie met een gezond stuk argwaan. Dat geldt overigens ook voor de huidige westerse oorlogspropaganda.

Redactie Volkskracht vooruit!

29 maart 2024

Multipolar Magazin is te vinden op: www.multipolar-magazin.de

Ook op onze site: www.volkskracht.blogspot.com zijn veel artikelen uit de Corona tijd na te lezen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6

HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?