HOE WEST EUROPA WEGZAKT NAAR HET NIVEAU BANANENREPUBLIEK DEEL 2

Iedere keer denk je, het kan toch echt niet gekker worden. We moeten toch een keer het dieptepunt hebben bereikt. En iedere keer blijkt er toch nog ruimte naar beneden te zijn. Met de dag neemt de gekte in de westerse wereld toe, en bijna niemand heeft het in de gaten. We worden belogen en bedrogen, maar het groot publiek kijkt schouderophalend toe, en neemt nog een kop koffie of pakt een pizza. Schijnbaar blind voor datgene wat op ons toekomt. Misschien is het daarom handig om ook in dit tweede deel een kleine greep in de gekte te doen, zodat er toch nog wat slaapwandelende dromers wakker worden.

In het eerste deel schreven wij al even over de heilige Greta, die op een zeiljacht zat en op weg was naar Amerika. Tenminste als ze echt aan boord is geweest. Daar schijnen intussen wat twijfels over te bestaan. Ze is in New York aangekomen, maar niemand heeft haar tijdens de reis gezien. Overigens was er in de VS maar heel weinig belangstelling voor de Zweedse klimaat kikker, want naar de demo in New York kwamen maar 100 jongeren. Maar daar gaat het nu niet om. Interessanter is dat er steeds meer aanwijzingen komen dat de Friday’s for Future beweging van Greta nauw samenwerkt met de autonome Antifa. Steeds vaker worden er in Duitsland Antifa figuren op de klimaat demonstraties gezien, en ook worden er Antifa vlaggen gespot tussen de klimaat spandoeken. Onderzoek uitgevoerd door vrije journalisten heeft uitgewezen dat er wel degelijk banden zijn tussen de twee groeperingen, ook op organisatorisch niveau. Zo worden antifanten ingezet om met geweld mensen van de demo’s weg te houden, die twijfelen aan de bewering dat de mens verantwoordelijk is voor de veranderingen in het klimaat.

Omdat er steeds meer onenigheid is binnen Friday’s for Future over de te volgen lijn, komen we ook meer onthullingen op straat terecht. We zullen dit blijven volgen, en eventuele nieuwe feiten naar buiten brengen in toekomstige artikelen. Op zich is het helemaal niet zo vreemd dat deze twee bewegingen samenwerken, want voor grote delen hebben ze ook dezelfde geldschieters. We wisten al dat George Soros de penningmeester van de autonome Antifa is. Maar hij is ook een groot voorstander van de groene agenda, net als de andere globalisten, dus zo wast de ene hand de andere. We hebben steeds gezegd dat Friday’s for Future geen onafhankelijke spontane beweging is. Daar kan nu niemand meer om heen. Greta en haar discipelen dienen hogere doelen. Jammer genoeg hebben de jongeren die hier voor de straat op gaan dit nog niet door. Maar lang zal het niet meer duren. De Greta hype heeft zijn langste tijd gehad, en dan komt de vuile was buiten. Het bekende recept.

Later we nog even bij de gekte van de globalisten agenda blijven. Er komen steeds meer geruchten dat de elite van plan is om binnen niet al te lange tijd het contante geld af te schaffen. Betalen zal dan alleen nog kunnen met plastic mogelijk zijn, en sparen zonder overheid bemoeienis is er dan niet meer bij. Ook dat moet een onderdeel worden van de volledige controle maatschappij. Contant geld kun je privé houden, maar als dat wegvalt moet alle bezit op bankrekeningen staan, en zo heeft de overheid een prachtig beeld van wat iedereen uitspookt. En denk niet dat de overheid niet in je rekening kan kijken. Van bankgeheim is allang geen sprake meer. Wees dus ook op dit gebied waakzaam. Nog een kleine toevoeging; intussen is het al zo ver dat zelfs kleine aankopen van goud direct gemeld moeten worden. Dit om te voorkomen dat het een alternatief gaat worden na het verdwijnen van het contant geld. Natuurlijk heb je nog Bitcoins en andere mogelijkheden, maar we kunnen er gerust van uit gaan dat de overheid zijn best zal doen om in de komende tijd alle mogelijke sluiproutes te sluiten. Kijk ook naar de plannen voor een Europees leger, een ander onderdeel van de globalisten agenda. Het is een bekend feit dat als je een dictatuur wilt vestigen, je eerst de volkeren moet ontwapenen. Precies dat zit achter de plannen voor een Europese strijdmacht. Het zal een leger onder commando van Brussel en Washington zijn, dat zo nodig tegen ons allemaal gebruikt kan worden. Soldaten zonder gezicht en zonder geweten.

Zo valt er steeds een stukje vrijheid weg, en ook op straat wordt de vrijheid van beweging steeds verder ingeperkt. Vooral in de grote landen zoals Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië worden steeds meer stadscentra tot no-go gebieden, vooral in de avonduren. Dit heeft voornamelijk te maken met de massamigratie uit vooral Afrika en het Midden Oosten. We hebben eerder geschreven over de vele messenincidenten en de doden die daar bij zijn gevallen. Maar intussen kunnen we gerust spreken van een nieuwe escalatie. Steeds vaker maken jonge migranten gebruik van lange kapmensen en zelfs zwaarden. Er bestaat een filmpje waarop is te zien hoe in Gloucester, in Engeland, een jonge migrant een man met een lang mes openlijk op straat neersteekt. Anderen proberen hem te stoppen, maar hij blijft steken. Dit alles gewoon overdag.

In Stuttgart, in Duitsland, gebruikte een Syriër een zwaard om een man uit Kosovo regelrecht op straat te executeren. Hij bleef slaan met het zwaard terwijl de 11-jarige dochter van het slachtoffer moest toekijken. Dat man uit Kosovo heeft het niet overleefd. Ook dit gebeurde overdag in een gewone straat, met heel veel getuigen. Er waren pogingen om de man te stoppen, maar het was gewoon te gevaarlijk. Ter illustratie van hoe ver het allemaal gaat, moeten we het volgende nog toevoegen. Na de aanval, die veel mensen diep schokte, kreeg een politiewoordvoerder de vraag wat men in de toekomst kan doen als er weer zoiets gebeurd. De woordvoerder antwoordde dat als laatste redmiddel getuigen maar met een auto op de aanvaller moeten inrijden om hem te stoppen. Deze zaak geeft duidelijk aan hoe ontspoord de hele situatie is.

Later bleek de Syriër een asielbedrieger te zijn die met Merkel’s “vluchtelingen” was meegelift. In werkelijkheid komt hij uit Jordanië en leefde 4 jaar onder een valse naam. Door niemand gecontroleerd natuurlijk. Hoe kan dat ook met grenzen die compleet open staan. Hoe tragisch dit beleid kan uitpakken werd in Frankfurt bewezen. Een man uit Eritrea die al jaren in Zwitserland woonde, en als modelvluchteling te boek stond, kreeg ruzie met zijn gezin en buren. Hij dreigde met een mes, en sloot de personen die hij bedreigde op, voordat hij de benen nam. De politie zette hem op de lijst van gezochte personen. De man nam zonder problemen de trein naar Duitsland, en op het station van Frankfurt duwde hij een 8-jarige jongen en zijn moeder voor een rijdende trein. De moeder overleefde, het jochie niet. De man werd op gepakt en zit nu in een inrichting. Hij zou psychisch gestoord zijn. Of dit waar is weet niemand, maar als er controle aan de grens was geweest was hij meteen opgepakt als gezocht persoon. Maar grenscontroles zijn er natuurlijk niet in Merkel’s Duitsland. Dus is de kleine jongen het zoveelste slachtoffer van de Merkelwaanzin. Overigens is dit geen geïsoleerd incident, een paar dagen voor de Frankfurt moord, want dat was het, werd een vrouw van 34 voor de trein geduwd door een migrant die ze niet kende. Ook zij overleefde niet.

Zelfs complete veldslagen op straat zijn geen uitzondering meer. In Berlijn Neukolln gingen meer dan 50 leden van clanfamilies met elkaar op de vuist. Ze bevochten elkaar met kapmessen en uitgerukte verkeersborden. Een grote politiemacht was nodig om de rust te herstellen. Er zijn idioten die beweren dat dit niets nieuws is, en dat zulke dingen altijd al zijn gebeurd. Maar dat is totale onzin. Criminaliteit en incidenten zijn er inderdaad geweest, altijd en overal, maar het extreme geweld van de laatste jaren is geïmporteerd. Binnengetrokken met de gasten van Merkel. Terwijl terroristische aanslagen gelukkig zeldzaam zijn, is dit soort geweld een bedreiging waar we iedere dag mee te maken kunnen krijgen. Het zijn de resultaten van de door criminelen bedachte bevolkingsuitwisseling. Van de slachtoffers horen we maar zelden de namen, en ook foto’s worden bijna nooit vrijgegeven. De autoriteiten willen dat ze snel vergeten worden, en dat kun je gerust beneden alle peil noemen. Gelukkig zijn er mensen die dit niet toelaten, en proberen om de slachtoffers van een gewetenloze overheid op gepaste wijze te herdenken.

In Frankrijk was er afgelopen weekend een aanslag in Lyon. Een Afghaan stak 1 persoon dood, en verwondde 9 anderen. Hij werd door omstanders opgepakt en aan de politie overgedragen. Een tweede aanvaller is waarschijnlijk gevlucht. Meer slachtoffers, meer messen en meer bloed.

Dan nog een voorbeeld met een Nederlands tintje. Bijna iedereen kent de Turkse bruidsstoeten, ook wel corso’s genoemd, die altijd opvallen door dure auto’s en luid getoeter. De laatste tijd zijn deze corso’s een probleem geworden in Duitsland. Vaak word er hard en ruw gereden, rijstroken worden geblokkeerd, er wordt met vlaggen gezwaaid, en soms met startpistolen in de lucht geschoten. Al verschillende keren heeft de politie moeten ingrijpen. Intussen schijnt dit provocerend gedrag ook naar Nederland over te slaan. Vorige week viel een bruidsstoet in Rotterdam op door asociaal rijgedrag. De politie zette de stoet aan de kant, en tijdens de woordenwisseling die volgde, werd een agent door bruiloftsgast buiten westen geslagen. Twee mannen werden opgepakt, waaronder de bruidegom, maar de aanvaller is nog steeds voortvluchtig. Deze incidenten zijn geen kwajongensgedrag, maar veel meer een vorm van machtsvertoon. Het is een symptoom van de Erdogan cultuur, die voorschrijft dat zijn “onderdanen” Europa moeten veroveren. Tijd dus voor een krachtig antwoord.

Zo lang het huidige gewetenloze globalisten uitschot de regeringsbanken in West Europa in handen heeft, zal er in deze hele situatie gaan verandering komen. Integendeel; het zal allemaal nog veel erger worden. De globalisten en hun collaborateurs en volksverraders, zullen niet rusten tot ze van heel Europa een gigantische bananenrepubliek hebben gemaakt. De vraag is alleen of wij dat toelaten.

Links:


Twitter: Volkskracht Vooruit! @VolkskrachtV

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)


Artikel uitgebracht door: VOLKSKRACHT VOORUIT! @ 2019

Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6

HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?