MET EEN MUILKORF DE CORONA DICTATUUR IN

V ERZET – WIDERSTAND –  RESISTANCE -  VERZET – WIDERSTAND – RESISTANCE

Zo als we al maanden lang voorspelden, begint de Corona dictatuur steeds meer vorm te krijgen, ook in Nederland. Het gaat langzamer dan in andere landen, maar het resultaat zal hetzelfde zijn. De vrijheid die we jarenlang als normaal zagen, en nog maar een beperkte vrijheid was, wordt iedere dag een stukje verder afgebroken. Natuurlijk zullen er mensen zijn die zeggen dat het toch echt nodig is, omdat de Corona cijfers steeds verder oplopen. Dat de maatregelen geen alternatief kennen. Zij vergeten dat de stijgende cijfers vooral voortkomen uit het gebruik van de PCR test, een test die vaak ten onrechte positief uitvalt. De media beweren steeds dat het cijfer dat iedere dag wordt gepubliceerd, het aantal besmettingen aangeeft. Dat is niet waar. Het cijfers geeft het aantal positieve testen aan, en dat is iets heel anders. Zeker er zijn meer mensen in de ziekenhuizen en op de IC units. Maar deze cijfers, die wel bewezen zijn, blijven ver achter bij het aantal positieve testresultaten. Toch blijft de overheid angst en paniek verspreiden.

Echter deze paniekpropaganda wordt langzaam aan onderuit gehaald. Vorige week zei de World Health Organisation (WHO), normaal gesproken de grootste paniekmaker van allemaal, dat regeringen moeten stoppen met de lockdowns. Volgens de WHO leveren deze maatregelen weinig op, terwijl ze wel een steeds groter wordende armoede veroorzaken. Gelijktijdig riep het Internationaal Monetair Fonds (IMF) juist op om wel door te gaan met de lockdowns. Hier moeten we even bij stil staan. We weten allemaal dat de WHO een slechte rol heeft gespeeld in deze hele zaak. Maar het lijkt er op dat men nu toch wat aan het terug roeien is. Dit terwijl het IMF, dat geen enkele medische kennis heeft, wel een pleidooi voor de lockdowns blijft houden. De vraag is dan: waarom? Eigenlijk hebben we het al eerder geschreven. Het gaat in wezen helemaal niet om een virus. Het virus wordt gebruikt om alle macht naar het groot kapitaal te schuiven, en gelijktijdig de middenstand en de midden grote bedrijven kapot te maken. Daarnaast worden de volkeren stap voor stap naar de slavernij gedreven. De lockdowns spelen hierin een hoofdrol. Geen wonder dus dat het IMF, als woordvoerder van het groot kapitaal, met deze criminele handelswijze door wil gaan. Om dit te bereiken laat men het masker zonder aarzelen vallen. Het gaat niet om gezondheid, maar om geld, veel geld.

Overigens had de WHO deze week nog meer interessante zaken te melden. De organisatie publiceerde een studie die aangeeft dat Corona wel iets gevaarlijker is dan een normale griep. Maar het virus is lang niet zo gevaarlijk als eerst werd gedacht. Er is dus helemaal geen noodzaak om de hele wereld op z’n kop te zetten. Dat weet overigens iedereen die de officiële cijfers steeds goed bestudeerd. In bijna 99% van de Corona gevallen wordt de patiënt gewoon weer beter. In vergelijking met andere ziekten is het sterftecijfer te verwaarlozen. We leven mee met de mensen die getroffen zijn, maar feiten zijn natuurlijk wel feiten. En dat Corona meestal prima te genezen is heeft ook de Amerikaanse President Trump bewezen. Ondanks zijn vrij hoge leeftijd was hij er met de juiste medicijnen snel weer bovenop. Nu is hij weer actief in de Amerikaanse verkiezingscampagne, als of er nooit iets is gebeurd. De richting is dus duidelijk; met de juiste medicatie kan Corona in de meeste gevallen verslagen worden. Waarom wordt daar niet veel meer werk van gemaakt, terwijl er wel koortsachtig wordt gezocht naar een vaccine dat misschien nog wel schadelijker is dan de kwaal?

Hier komen de belangen van de farma-industrie om de hoek kijken. Als men een vaccine vindt kunnen potentieel 7 miljard mensen worden ingeënt. De pot met goud die dit zal opleveren, overtreft alles wat we tot nu toe hebben gezien. Reken daar nog eens alle beschermende middelen bij, en de geldpersen staan nooit meer stil. Bedenk dus altijd dat als er over Corona wordt gesproken in de politiek en de media, we luisteren naar de stemmen van het groot kapitaal en de farma-industrie. Slechtere raadgevers zijn er echt niet te bedenken.

Zoals we boven al schreven gaat het in Nederland wat langzamer dan in andere landen. Maar ook hier neemt de Corona dictatuur steeds meer vorm aan. De tweede lockdown is deels al begonnen, en er komt een mondkapjesplicht. Dat dit laatste niet eerder is gebeurd, had niets te maken met de discussie of de waardeloze muilkorf nu wel of niet werkt. Het ging er ook niet om dat de drager bij langdurig gebruik grote gezondheidsproblemen kan krijgen (In Duitsland zijn 3 kinderen gestorven als gevolg van het langdurig dragen van de muilkorf). Hier is nauwelijks over gesproken. Het punt was dat de grondwet de overheid verbied om burgers voor te schrijven wat men moet dragen. En dat is er niet voor niets in gezet. Het laatste kledingstuk dat mensen in Nederland verplicht moesten dragen was de Jodenster. Laat iedereen daar maar eens goed over nadenken. Nu kan een verplichting binnenkort wel, omdat de Corona of spoedwet bijna door het parlement is. Ook weer zo’n punt om bij stil te staan. De Coronawet heft delen van de grondwet op, en dat kan alleen maar worden uitgelegd als een echte stap richting de dictatuur. Natuurlijk zullen de politieke criminelen die hier mee bezig zijn in opdracht van hun meesters, met Rutte voorop, zeggen dat de wet maar tijdelijk is. Maar die leugen zal niemand meer geloven. Als de wet er eenmaal is zal hij tot in het oneindige worden verlengd. Trouwens, zei de Nederlandse regering een paar maanden geleden niet dat er geen mondkapjesverplichting zou komen? Leugens, leugens en nog meer leugens. De muilkorf zal niemand voor Corona of een ander virus beschermen. De maatregel dient alleen om de mensen weer gehoorzaam te maken, met angst als de drijfveer.

Wat zal de volgende stap zijn? Er wordt al gesproken over gedwongen quarantaine. Daarna komt gedwongen testen, gedwongen inenten, en uiteindelijk de immuniteitspas. Tel daar de controle maatschappij met camera’s, drones, apps en politie en leger controles bij op, en je hebt een volledige dictatuur, waar over het groot kapitaal de scepter zwaait. Dan is de Nieuwe Wereldorde een feit, en is de vrijheid voor goed afgeschaft.

Gelukkig neemt het verzet tegen de maatregelen steeds meer toe. Dat is hard nodig want alleen de volkeren kunnen deze waanzin stoppen. Nederland blijft nog een beetje achter, omdat de maatregelen wat later komen dan elders, maar ook hier neemt het verzet toe. Dit wordt door de elite met angst en beven waargenomen. Men maakt zich zorgen over demo's bij de Tweede Kamer, en de verspreiding van kranten als Gezond Verstand en de Andere Krant, omdat deze bladen een andere mening over Corona hebben. Er zouden immers meer mensen wakker kunnen worden. Dus wordt er gesproken over een gevaarlijke ontwikkeling, en mogelijke financiële steun uit Rusland. Alleen de waarheid van Rutte mag gelezen en gehoord worden.

Laten we de komende tijd blijven zoeken naar de echte waarheid. Negeer de onzinnige mondkapjesplicht, en laat je niet gedwongen testen of inenten. We zijn vrije mensen, en dat willen we blijven. Sluit je nu aan bij het verzet, want we hebben nog maar weinig tijd om aan de waanzin een einde te maken. Het is inmiddels 5 over 12.

Links:

Internet: www.volkskracht.blogspot.com

Twitter: Volkskracht Vooruit! @VolkskrachtV

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)

VK:  https://vk.com/id484133031

Artikel uitgebracht door: VOLKSKRACHT VOORUIT! @ 2020

Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6

HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?