DE PLANDEMIE IN CIJFERS

Het is niet onze gewoonte om artikelen te schrijven met heel veel details en cijfers. We gaan er over het algemeen van uit dat juist het grote beeld het meest duidelijk overkomt, en ook bruikbaar is voor verdere verspreiding. Deze week echter, maken we een uitzondering, want we hebben in de laatste dagen veel materiaal binnen gekregen dat bewijst hoe we door de autoriteiten worden belogen, en ook hoe gevaarlijk de verschillende Corona vaccines zijn. Veel van deze dingen hebben we eerder geschreven of voorspelt. Maar het is goed om ook keiharde bewijzen te leveren, waar de mainstream media meestal niets van wil weten. Immers hun redenering is dat wat niet in de propaganda past niet bestaat. We zullen nu het tegendeel laten zien.

Al vele maanden zeggen wij, en ook een aantal medestrijders tegen de dictatuur, dat de Corona cijfers zoals die worden gepresenteerd niet kloppen. Eindelijk hebben we nu bevestiging in de vorm van een verklaring uitgegeven door de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC, de Centers for Disease Control and Prevention. De CDC is in heel Amerika actief, en heeft na zware kritiek moeten toegeven dat het heeft gelogen over het ware aantal Corona doden. De CDC leiding heeft deze week bekend gemaakt dat maar liefst 94% van de mensen die in Amerika als Corona doden zijn geregistreerd aan andere ziekten zijn overleden, die met Corona niets te maken hadden. De genoemde slachtoffers stierven aan influenza (griep), meningitis, andere ziekten van de ademwegen, en hartinfarcten. Ook hadden de meeste patiënten eerdere ziekten en gezondheidsproblemen die ook zonder Corona tot hun dood zouden hebben geleid. Dit geeft aan hoe de cijfers die we steeds krijgen voorgeschoteld worden gemanipuleerd. Sommige zullen zeggen dat het hier om de Amerikaanse situatie gaat, en dat klopt. Maar hoe komt het dan dat de griep in Europa al twee jaar bijna uitgestorven is? Terwijl normaal gesproken iedere winter duizenden mensen, vooral ouderen, aan griep overlijden. De conclusie kan alleen maar zijn dat er hier met de cijfers op dezelfde manier is omgegaan als dat in Amerika is gebeurd. Kortom; een groot deel van de zogenaamde “pandemie” is kunstmatig gecreëerd om de angst onder de bevolking op te drijven.

Komen we bij het volgende punt. Het Duitse ministerie van gezondheid heeft afgelopen week bekend gemaakt dat er tijdens de Corona maanden maar 4% van de beschikbare IC bedden voor Corona patiënten werden gebruikt. Het ministerie moest ook toegeven dat op geen enkel moment het gezondheidssysteem aan zijn maximum capaciteit is geweest. Dit nadat de Duitse regering, samen met de media, maanden lang heeft beweerd dat de gezondheidszorg op de rand van instorten stond, en dat er daarom krasse maatregelen nodig waren. Dezelfde verhalen horen we ook hier steeds. In Duitsland was al eerder duidelijk dat er iets niet klopte, omdat Corona patiënten uit Nederland, België en andere landen in Duitse ziekenhuizen werden opgenomen. Als de situatie echt nijpend was geweest had dit natuurlijk nooit gekund. Als er al tekorten waren kwam dit door dat de regering zeker 22 ziekenhuizen heeft gesloten. Ook in Nederland zijn er veel bedden geschrapt, wat het natuurlijk makkelijk maakt om een noodsituatie te creëren. Ieder met een beetje speurzin kan achter de ware feiten komen, alleen doen maar weinigen dit, wat de autoriteiten in de kaart speelt.

Een ander interessant gebeuren wat voorbij kwam was het sprookje van de FFP2 maskers. In Oostenrijk en Duitsland zijn deze maskers intussen verplicht, andere muilkorven deugen plotseling niet meer. Voordat dit gebeurde kwam er steeds een expert te voorschijn, die waarschuwde dat het virus verspreidt kan worden door zogenaamde aerosols, die door mensen worden uitgeademd tijdens hoesten, niezen of praten. De FFP2 maskers zouden dit probleem tegen gaan. Totale onzin omdat deze maskers hier niet voor zijn geschikt. Maar de regeringen in de twee landen hadden miljoenen van deze waardeloze dingen aangekocht, en die moesten natuurlijk ook weer verkocht worden. De oplossing; gewoon een verhaaltje verspreiden over aerosols en de maskers verplicht stellen. De kassa rinkelt meteen weer. Nederland had tot nu toe weinig met de FFP2 maskers gedaan, maar we schreven al eerder dat dit zeker nog zou veranderen. En wat zien we een paar dagen geleden? Plotseling heeft ook een Nederlandse “deskundige” de aerosols ontdekt. Het resultaat? Heel veel gezwam over ventilatie, en, hoe zou het ook anders kunnen, het heerschap zwaait met het FFP2 masker als oplossing. Laat iedereen zich dus maar klaar houden voor een verplichtstelling in de komende maanden. Nog even over de FFP2; deze maskers worden door verschillende arbeidsgroepen, zoals lassers, gebruikt om vuil tegen te gaan. Voor virussen of bacteriën zijn ze niet geschikt. Maar ze hebben we een funest effect op de gezondheid van de drager. Het inademen van de eigen CO2 is al schadelijk, maar ook het deels afsluiten van de zuurstoftoevoer kan grote schade aanrichten, zeker bij kinderen. Mensen die met de maskers moeten werken moeten eerst medisch gekeurd worden, en mogen de maskers maar 70 minuten dragen. Daarna moet er een pauze van 30 minuten zijn om frisse lucht binnen te krijgen. Over deze zaken stappen de regeringen natuurlijk heen. Als er maar geld verdiend wordt. En worden een aantal mensen ziek of overlijden door de maskers, de onnodige testen en de vaccines, boek je die gewoon af als Corona doden. Zo heb je al snel weer een volgende golf te pakken.

Nu komen we bij de vaccines waarvan nog steeds wordt beweerd dat ze absoluut veilig zijn. Vreemd is wel dat niemand hiervoor garant wil staan. Intussen is duidelijk dat er van veilige vaccines absoluut geen sprake is. Hoe zou dat ook kunnen met een testperiode van minder dan een jaar? In feite neemt iedereen die zich laat prikken deel aan een medisch experiment waarvan de uitkomst onzeker is. Zo wel op de korte als de lange termijn. Men heeft gewoon geen idee wat de uiteindelijke effecten zullen zijn. Daarom ook hebben de vaccines geen gewone vergunning, maar een noodtoelating. Na heel veel bijwerkingen nemen sommige landen stevige besluiten. In Denemarken zijn de twee meest bekende vaccines, Astra Zeneca en Johnson & Johnson, intussen verboden. In Noorwegen geldt dit alleen voor Astra Zeneca. De risico’s zouden te groot zijn, vooral met het oog op bloedproppen, en een toename van het aantal hersenbloedingen. In Frankrijk heeft een team van deskundigen gezegd dat eigen alle 5 vaccines verboden zouden moeten worden. Gelijktijdig geven steeds meer vrouwen aan dat hun menstruatie na de inenting is veranderd. Zij hebben te maken met heftige krampen en zware bloedingen.

In Israel, waar intussen 5 miljoen mensen met het Pfizer vaccin zijn ingeënt, worden de resultaten als een catastrofe op alle niveaus gezien. Medische deskundigen zeggen dat er nog nooit een vaccine in de menselijke geschiedenis is geweest, waar zo veel mensen gezondheidsproblemen door hebben opgelopen. Vaak met fatale gevolgen. Intussen is ook duidelijk geworden dat het Pfizer vaccine gordelroos kan veroorzaken De regeringen en de betaalde virologen interesseert dit alles niet. Ze blijven beweren dat de voordelen tegen de nadelen opwegen. Dit terwijl men niet zeker weet of de vaccins wel bescherming bieden tegen het virus, of mensen na het inenten nog steeds anderen kunnen aansteken, en of de twee prikken die nu worden gegeven wel voldoende zijn. In Israel en Groot Brittannië wordt er nu al gesproken over zogenaamde regelmatige “booster” prikken. Nog meer miljarden dus voor de farmaindustrie en hun vriendjes in de politiek. Terwijl al deze problemen bekend zijn wil men in sommige landen nu ook met de vaccines gaan experimenteren op zwangere vrouwen, kinderen en zelfs baby’s. Georganiseerde criminelen zouden op zoiets niet eens komen, maar de criminelen in de regeringen en de farmaindustrie kennen op dit gebied geen grenzen. Het kan ze gewoon geen donder schelen dat mensen letterlijk worden doodgespoten, of levenslange schade oplopen. Gelukkig weigeren nu al veel mensen om de prik te accepteren, maar gelijktijdig wordt de druk groter en de vaccinatieplicht dreigt.

Hoe groot de problemen in werkelijkheid zijn weten we intussen uit een toch nog onverwachte hoek. Het Europese Medicijnen Agentschap (EMA), dat de vaccines voor veilig heeft verklaard voor dat het inenten begon, heeft nu cijfers gepubliceerd over de bijwerkingen van de injecties, inclusief het aantal slachtoffers dat hierdoor in Europa is gevallen. De cijfers lopen vanaf het begin van de inentingen, tot eind april 2021. In totaal zijn 8.430 mensen als gevolg van de inenting overleden, en 354.177 mensen hebben gezondheidsproblemen opgelopen, vaak met zwaarwegende gevolgen. We pakken er een paar cijfers uit: 522 mensen stierven na de prik als gevolg van hartproblemen, en 227 mensen overleden aan maag en darmziekten die met het vaccine in verband worden gebracht. Er stierven 1.459 mensen ter plekke na de prik, en 527 mensen kwamen om door infecties. Problemen met het zenuwstelsel na de inenting kostte aan 425 mensen het leven, en 165 mensen kwamen om door problemen met de bloedvaten. Je gaat je afvragen waarom zoveel medici en medisch personeel, die deze cijfers natuurlijk ook kennen, hun medewerking blijven verlenen aan deze dodelijk waanzin. Het antwoord is simpel; er wordt goud aan deze vaccinatiecampagne verdiend. Daarom kijken de meeste dokters, inclusief huisartsen, weg en blijven ze het systeem trouw. Men wil niet zagen aan de boomtak waarop men zelf zit. Er zijn uitzonderingen, maar het zijn er tot nu toe weinig. Jammer genoeg.

Conclusie:

Het leugengebouw van de globalisten en hun handlangers wordt steeds groter en steeds complexer. Daarom ook kan men niet voorkomen dat er toch informatie naar buiten komt. Veel dingen zijn gewoon terug te vinden in de beschikbare cijfers, er moet alleen veel meer naar gezocht worden. Ons advies: neem niets voor waarheid aan, blijf zelf denken en ga zelf op onderzoek uit. De waarheid ligt voor het oprapen, met een beetje inspanning en een beetje handigheid. Veel succes bij het graven!

Links:

Internet: www.volkskracht.blogspot.com

Twitter: Volkskracht Vooruit! @VolkskrachtV

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)

VK:  https://vk.com/id484133031

Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6

HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?