DE ANTIFA SPION IN HET STADHUIS VAN LEIPZIG

In het vorige artikel beschreven we de recente ontwikkelingen binnen de autonome Antifa in Duitsland. Het zwaartepunt betrof de Hamerbende van Lina Engel, die zich tot een terroristische organisatie heeft omgevormd. Engel zit in de gevangenis, maar de rest van de bende is ondergedoken en nog steeds actief. Al langere tijd vroegen veel mensen, vooral in Midden Duitsland, zich af hoe de Hamerbende en de autonome Antifa in het algemeen aan informatie komen. Uit de serie aanslagen van de laatste tijd is gebleken dat de groep over informatie beschikt met betrekking tot huisadressen en zakenpanden, die niet zomaar overal te vinden is. Intussen is bekend geworden dat de groep waarschijnlijk een spion binnen het stadhuis van Leipzig heeft. Wie is deze spion, en waar is hij mee bezig?

Het zou gaan om een langjarige linkse activist met de naam Henry A. Henry A. werkt in de afdeling van het stadhuis die zich bezighoudt met bouwplannen en woningtoezicht. Hierdoor heeft hij toegang tot veel gevoelige informatie die voor de autonome Antifa van groot belang is. Niet alleen kan hij aan adressen komen die vervolgens door de leden van de Hamerbende bezocht worden, hij heeft ook invloed op vergunningen en toekenningen. Hieronder vallen natuurlijk ook panden die door Antifa leden bezet worden gehouden na ooit gekraakt te zijn. Henry A. kan bijvoorbeeld waarschuwen voor ontruimingen, maar kan gelijktijdig ook procedures vertragen of saboteren ten gunste van Antifa leden. Er loopt een politieonderzoek naar zijn activiteiten, en uit afgeluisterde gesprekken is gebleken dat hij ook daadwerkelijk gevoelige informatie naar buiten lekt. Ook heeft hij regelmatig contact met Juliane Nagel, parlementslid voor Die Linke, die het constant en overal voor de autonome Antifa opneemt. Ook aan haar verleent Henry A. hand en span diensten.

De politie weet dit alles, en dat geldt ook voor de Gemeente Leipzig. Toch kan Henry A. rustig op zijn post verder blijven werken voor een salaris van meer dan 4000 euro per maand. Terwijl het voor iedere gemeentemedewerker of ambtenaar verboden is om interne informatie aan derden te geven. Zoals gezegd loopt er een onderzoek, maar het lijkt er niet op dat dit binnenkort tot consequenties gaat leiden. Een vreemde zaak, maar eigenlijk zijn er nog veel meer vreemde dingen aan de hand rond Henry A. De 33-jarige ambtenaar kreeg met een politie-inval te maken omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een gewelddadige aanval van Antifa Ultra’s op voetbalsupporters van Lokomotive Leipzig. Bij deze aanval vielen er verschillende gewonden. De kans bestaat dat de aanvallers in contact staan met de Hamerbende, of er zelf deel vanuit maken. Tijdens de politie-inval werden verschillende zaken in beslag genomen waaronder de mobiele telefoon van Henry A. Op deze telefoon stonden een aantal zaken die hem met de autonome Antifa in verband brengen. Blijkbaar gaat het om een lang lopende relatie.

Al in zijn jeugd was Henry A, bij de Antifa scene betrokken. Hij gebruikte drugs en tussen 2013 en 2016 werd zijn telefoon afgeluisterd door de politie. Hij werd er van verdacht betrokken te zijn bij het opbouwen van een criminele vereniging. Ook nadat hij een baan in het stadhuis kreeg bleef hij zijn oude gewoontes trouw. Ook was hij volgens eigen zeggen een tijd lang gok verslaafd. Hij nam leningen op, verspeelde het geld, en probeerde zelfmoord te plegen. Dit leidde er toe dat hij in een psychiatrische inrichting werd opgenomen. Daar werd een persoonlijkheidsstoring vastgesteld. In 2019 reed hij onder invloed van drugs met hoge snelheid door Leipzig, en 9 dagen later reed hij een kind aan. Henry A. reed door, waarschijnlijk omdat hij ook toen weer onder invloed was.

Al deze zaken hebben Henry A. er niet van af gehouden om een burgerlijk schijnleven te leiden en zijn baan te behouden. Volgens de politie heeft de man aan verschillende acties deel genomen, en is hij er ook niet vies van om geweld te gebruiken. Het gaat zelfs nog verder want er zijn aanwijzingen dat Henry A. directe contacten had of heeft met de Hamerbende van Lina Engel. Het is niet zeker dat hij Lina Engel, die nu in de gevangenis van Chemnitz zit, persoonlijk kent, maar hij heeft wel zijn pasgeboren dochter Lina genoemd. De kans dat dit toeval is kunnen we als klein in schatten.

Zeker is wel dat A. Johann Guntermann persoonlijk kent. Guntermann is de verloofde van Lina Engel, en hij wordt door de Duitse politie gezocht voor een aantal aanslagen van de Hamerbende. Guntermann wordt als uiterst gevaarlijk beschreven, en er wordt van uit gegaan dat hij nog steeds met het beramen van aanslagen bezig is. Tijdens de razzia bij Henry A. thuis vond de politie persoonlijke zaken die A. voor Guntermann bewaarde. De spullen zijn in beslag genomen, maar het is niet bekend wat Henry A, de politie over de Guntermann connectie heeft verteld. De kans bestaat ook dat Henry A. bezig is geweest om een tweede identiteit op te bouwen. Bij hem thuis vond de politie een valse ID kaart met de foto van Henry A, en een zelfbedachte naam. Het is mogelijk dat de kaart is gedrukt op de ID kaart drukmachine die bij een ander lid van de Hamerbende in beslag is genomen.

Door dit alles lijk vast te staan dat Henry A. tot de kring rond Engel en Guntermann behoort, en dat zijn taak is het verzamelen en doorgeven van informatie, waar hij in het stadhuis van Leipzig toegang toe heeft. Ook zijn contacten met Juliane Nagel zijn bewezen. In het stadhuis van Leipzig is dit alles bekend, en normaal gesproken zou een medewerker die bij dit soort zaken betrokken is al lang zijn ontslagen. Toch word A. door de stad beschermd. De vraag is waarom? Eigenlijk is het een bevestiging van wat we al eerder hebben beschreven. De Duitse overheid en de autonome Antifa marcheren hand in hand. Ze hebben praktisch dezelfde agenda, en de relatie steunt op wederzijdse belangen. De Antifa profiteert financieel, en de staat heeft straatvechters nodig om tegenstanders monddood te maken of uit te schakelen. In een democratisch land heeft dit alles natuurlijk geen plaats, maar in die categorie valt Duitsland al heel lang niet meer. Na 16 jaar Merkel is er van de democratie en de rechtstaat praktisch niets over. Het geval Henry A. is hiervan een van de vele bewijzen.

Bronnen: Die Welt, Compact, Focus Online, PI News en ontelbare Telegram kanalen

Naschrift: Verschillende lezers hebben gevraagd hoe het mogelijk is dat de Duitse autonome Antifa zo ver is af geleden. Een eenduidig antwoord is moeilijk te geven. Er zijn wel twee factoren die hebben bijgedragen aan het ontstaan van de huidige situatie. Ten eerste is de directe en indirecte financiële steun van de Duitse overheid een gevaarlijke valkuil. Het maakt dat groepen steeds vaker steun aan de agenda van de overheid geven om de geldstroom niet in gevaar te brengen. Chantage en verhoogde druk kunnen dan hele vreemde effecten hebben. Ten tweede staat vast dat de autonome Antifa over de jaren steeds meer van haar traditionele achterban heeft verloren. Het zou kunnen dat de harde kern nu woest om zich heen slaat om dit proces te stoppen. Het lijkt er op dat ze hopen dat het toenemende geweld een nieuwe sympathisanten scene zal aantrekken. Ook hierin nemen ze een voorbeeld aan de Baader-Meinhof bende die veel meer sympathisanten kende dan directe leden. Er kunnen nog andere factoren zijn, maar dit zijn de meest voor de hand liggende.

Links:

Internet: www.volkskracht.blogspot.com

Twitter: Volkskracht Vooruit! @VolkskrachtV

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)

VK:  https://vk.com/id484133031

Artikel uitgebracht door: VOLKSKRACHT VOORUIT! @ 2021

 

Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6

HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?