HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?

Nog niet zo lang geleden vierden de zogenaamde Corona deskundigen een klein feestje. Ze hadden weer een nieuwe variant van het virus ontdekt. Dit keer in Zuid Afrika, en de nieuwe angstmaker kreeg als snel de naam Omikron. Voor de deskundigen was de ontdekking een feestje waard, want het zou weer maanden Corona terreur betekenen, en daar kunnen ze geen genoeg van krijgen. In Zuid Afrika zei men meteen al dat nieuwe virusvariant weinig voorstelde, en dat dit wel eens goed nieuws zou kunnen zijn. Immers, Omikron verspreid zich wel sneller, maar bijna niemand wordt er echt ziek van, wat aangeeft dat het virus aan het verzwakken is. Daar wilden de westerse deskundigen en politici natuurlijk niet naar luisteren, en de maatregelen werden meteen weer opgeschroefd. Sterker nog, de dokter in Zuid Afrika, die de variant had ontdekt, werd door de westerse regeringen onder druk gezet om toch vooral niet publiek te maken dat Omikron een mild verloop kent. Nu, een poosje later, blijkt toch dat dit alles opnieuw een storm in een glas water was. Een nieuwe angstmaker om de algemene angstpsychose nog wat naar boven te drijven.

Deze keer echter is de boemerang met een klap terug gekomen. Een keiharde klap. In tegenstelling tot de laatste twee jaar beginnen steeds meer mensen de leugens en het paniekgedoe te doorzien. Er waren meer positieve testen, maar de ziekenhuisopnames gingen nauwelijks omhoog. Daar komt nog bij dat de zogenaamde PCR test, die verantwoordelijk is voor de vele positieve testuitslagen, steeds meer in een kwaad daglicht komt te staan. Zelfs in de officiële instellingen in het buitenland. In sommige landen mag de test nu al niet meer gebruikt worden, omdat hij niet in staat is om een virus vast te stellen. Iets wat wij vele maanden geleden al zeiden. Terwijl dit alles gaande was kwamen sommige regeringen met plannen voor een vaccinatieplicht. In andere landen, waaronder Nederland, werd hier over gediscussieerd. Dit was het startsein voor een enorme groei van de protestbeweging. De waanzin van de maatregelen drong steeds meer door tot het grote publiek. Nog lang niet de meerderheid, maar de trend is duidelijk. Voor het eerst wordt burgerlijke ongehoorzaamheid serieus gezien als een middel om een einde aan de waanzin te maken.

In snel tempo draaide de wind. De druk om de maatregelen te versoepelen of helemaal op te geven vanuit de maatschappij werd met de dag groter. De Nederlandse regering moest een stap terug doen, en liet sommige maatregelen los. Tandenknarsend, weliswaar, maar men zag geen andere optie. Als men niets had gedaan hadden veel mensen waarschijnlijk de zaak in eigen had genomen, en de maatregelen gewoon genegeerd. Dat is het schrikbeeld voor iedere regering. Als de burgers immers niet meer luisteren zijn alle wetten waardeloos, en kan de regering naar huis. Dat konden Rutte en zijn kompanen natuurlijk niet laten gebeuren. Intussen bleef de druk bestaan, en het gevolg is dat de meeste maatregelen op 25 februari verdwijnen. In veel andere landen is dit nu al het geval. In Denemarken en Ierland worden alle maatregelen opgeheven. In Groot Brittannië is dit deels al gebeurd. Tsjechië heeft onder druk van de bevolking de vaccinatieplicht geschrapt, en in Israel heeft men besloten dat er geen lockdowns meer komen omdat deze maatregel niets oplevert. Een volledige omslag in beleid. Er is trouwens nog iets anders dat het publiek in Israël bezig houdt. De ziekenhuizen staan nog steeds onder druk, maar niet als gevolg van Corona alleen. De grootste drukte wordt veroorzaakt door mensen met gezondheidsschaden die het gevolg zijn van de vaccinatie. Men is immers al met de 4de ronde bezig en het aantal slachtoffers groeit met de dag. Gelijktijdig moeten de autoriteiten toegeven dat van de mensen die nu met Corona in het ziekenhuis liggen 80% volledig is gevaccineerd. Kortom; het hele beleid en de maatregelen waar Israel mee voorop liep, zijn een totale mislukking geworden. Als antwoord zal Israel nu de groene pas afschaffen, waarmee weer een stukje van de waanzin verdwijnt.

Duidelijk is dat op het gebied van de vaccinatie de mensen wereldwijd steeds sceptischer worden. De politici en de media blijven campagne voeren voor het vaccineren en het zogenaamde boosteren. Gesteund door de gekochte deskundigen, die intussen de hele wetenschap in een kwaad daglicht hebben geplaatst. Maar steeds meer mensen vragen zich af waarom je een levensgevaarlijk vaccine moet laten inspuiten wat niet of nauwelijks werkt. Als het werkte zou er geen noodzaak voor herhaling zijn. Het lijkt er steeds meer op dat de autoriteiten wereldwijd bezig zijn generaties van vaccineverslaafden te kweken, met alle gevolgen van dien. Want hoewel het vaccine dus niet echt beschermd tegen Corona, schopt het wel het natuurlijke immune systeem in de war, wat tot andere infecties kan leiden. De effecten hiervan zullen we in de komende jaren gaan zien. Sommige onafhankelijk deskundigen zeggen nu al dat we wel eens getuigen zouden kunnen zijn van een beginnende volkerenmoord. Niemand kan dit met zekerheid zeggen, maar de eerste signalen stemmen niet hoopvol.

Wat wel hoopvol stemt is de enorme groei van de protestbeweging, zeker in landen als Oostenrijk en Duitsland waar men vasthoudt aan de vaccinatieplicht en veel van de nu geldende maatregelen. In Duitsland gaan iedere maandagavond in bijna 2200 steden in totaal 500.000 mensen de straat op. Vaak zijn deze demo’s, beter bekend als wandeldemonstraties, niet aangemeld en het komt niet zelden voor dat de politie geweld gebruikt tegen de vreedzame demonstranten. Maar niemand laat zich meer door dit geweld afschrikken, en omdat het aantal demo’s explosief is gestegen kan de politie vaak alleen nog maar achter de feiten aan hollen. In Oostenrijk volgt de ene mega demo de andere op, en men heeft nu ook een Vrijheidskonvooi op Wenen georganiseerd in navolging van de vrachtwagenchauffeurs in Canada, die al wekenlang Ottawa blokkeren om de vaccinatieplicht voor chauffeurs van tafel te krijgen. De Canadese Corona dictator Trudeau is zelfs uit de stad gevlucht uit angst voor zijn eigen volk, en verblijft nu op een geheime locatie. Een ding wordt door dit alles duidelijk: de bevolking van de wereld pikt de Corona dictatuur niet meer. Velen hebben de angst afgeworpen en gaan de straat op tegen de globalisten en hun criminele beleid. Het gevolg is dat de globalisten terug moeten, ver terug.

Hun doel was om iedereen op aarde met het gif dat als vaccinatie wordt verkocht, in te spuiten en zo een gigantisch controle apparaat op poten te zetten. Hierin zijn ze niet geslaagd dankzij al de moedig mensen die hebben geweigerd om mee te werken. Het gevecht is nog niet voorbij, maar veel signalen wijzen er op dat wij als tegenstanders van de Corona dictatuur een overwinning binnen handbereik hebben. Dat is geweldig nieuws, en een harde klap voor de globalisten en hun knechten in de verschillende regeringen. Als de  protestbeweging op straat blijft en steeds groter wordt zal de zogenaamde “pandemie” binnen enkele weken geschiedenis zijn.

Betekend dit dat we de aanval voorgoed hebben afgeslagen? Zeker niet. We moeten niet vergeten dat de globalisten al jaren bezig zijn om dit scenario uit te voeren. Ze gaan nu een gevoelige nederlaag tegemoet. Maar ze zullen zeker niet opgeven. Ze kunnen met een nieuw, dit keer echt gevaarlijk virus komen, of de oorlog tegen Rusland van start laten gaan. Ze kunnen ook op andere manieren proberen om chaos te creëren om zo de angstpsychose weer te laten functioneren. En laten we niet vergeten dat tijdens Corona de massamigratie uit Arabische landen en Afrika gewoon door is gegaan. Er is zelfs sprake van een stijgende lijn. We weten maar al te goed wat dit voor problemen kan opleveren, en ook deze massamigratie wordt door de zogenaamde wereldelite aangestuurd om meer chaos en verdeeldheid te zaaien. De oorlog is dus nog in volle gang, en een overwinning aan het Corona front zal niet voldoende zijn. Maar mensen wereldwijd hebben ervaringen op gedaan in de laatste paar jaar, en dat zal goed van pas komen in de volgende fasen van de strijd. Een ding moeten we steeds voor ogen houden, opgeven is geen optie. Dan zouden we verloren zijn. En precies dat zullen we nooit toestaan.

Links:

Internet: www.volkskracht.blogspot.com

Twitter: Volkskracht Vooruit! @VolkskrachtV

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)

VK:  https://vk.com/id484133031

Artikel uitgebracht door: VOLKSKRACHT VOORUIT! @ 2022

Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6