DE OEKRAINE CRISIS - VAN DE ENE ANGSTPSYCHOSE NAAR DE ANDERE

Vaak hebben wij er in het verleden voor gewaarschuwd dat er een oorlog aan het ontstaan was in het Oosten. Intussen is die oorlog een feit geworden, hoewel het tijdstip en de manier waarop toch nog als een verrassing kwamen. Maar dat is natuurlijk ook de kunst van het oorlogvoeren; vooral het onverwachte doen om het verrassingseffect maximaal te kunnen gebruiken. Toch zijn er vreemde dingen gaande als we goed naar de Russische operatie in de Oekraïne kijken, en dan hebben we het niet over Rusland en haar bondgenoten. Misschien moeten we gewoon kijken wat logisch en niet logisch is om uiteindelijk tot een conclusie te komen.

Dat Vladimir Poetin besloot om de vrije Republieken te erkennen was een logisch stap, die eigenlijk al veel eerder genomen had moeten worden. Laten we naar de feiten kijken: de Oekraïne heeft 8 jaar tijd gehad om de Akkoorden van Minsk uit te voeren. Dat heeft men constant geweigerd, ondermeer op advies van het Westen. Men wilde niet met de Republieken praten, en koos er voor om het Oekraïense leger 8 jaar lang op de Republieken te laten schieten. Hierbij zijn meer dan 12.000 burgerdoden gevallen en de mensen in de grensgebieden hebben sinds 2014 geen dag rust gekend. De wereld had geen interesse dus kon de oorlog gewoon doorwoekeren. Jarenlang, dag voor dag en nacht voor nacht. De ontelbare bestanden werden iedere keer door het Oekraïense leger geschonden. Poetin heeft dit alles aangezien, met veel geduld en bezonnenheid. Maar het geduld is een keer op, zeker nu het Westen aangaf de NAVO bewegingen richting de Russische grens niet te willen stoppen. Na de erkenning en het verzoek van de Republieken om militaire steun, was het logisch dat Poetin het leger opdracht ga de Oekraïne binnen te trekken. Kiev had tijd genoeg gehad om tot een eerzame vrede te komen. Die tijd is nu op. Toch moeten we vaststellen dat Poetin in de eerste dagen niet de volledige kracht van het Russische leger heeft ingezet. Ook dit is logisch omdat hij de burgers in de Oekraïne wil sparen. Nog steeds wil Kiev niet luisteren, en het is dan ook opnieuw logisch dat Poetin de kracht van het leger in de komende tijd wel zal gebruiken om een doorbraak te forceren. Er wordt gezegd dat de tweede fase van de operatie binnen enkele dagen zal beginnen. Dit zal de eindfase zijn, tenzij Kiev bereid is aan de Russische eisen te voldoen.

Allemaal logische zetten in wat eigenlijk een regionaal conflict is. Een conflict waar verder niemand iets mee te maken heeft. En ook een conflict zoals de Amerikanen over de jaren zo vaak hebben uitgevochten, met alle gevolgen van dien. Kiev is geen lid van de NAVO noch de EU, dus was het logisch geweest als het Westen zich terughoudend had opgesteld. Bemiddelen en mogelijkheden scheppen voor vredesonderhandelingen was in een normale wereld de taak van het Westen geweest. Maar helaas leven we al heel lang niet meer in een normale wereld. Het Westen zoekt al jaren naar een reden om een grote oorlog te ontketenen in het Oosten. Nu ziet men dan ook de kans schoon. Na het begin van de Russische operatie volgde de ene hysterische reactie de andere. Er werden massieve sancties aangekondigd die de volkeren van Europa harder zullen treffen dan Rusland. Rusland is immers gewend aan het omgaan met sancties. Na de sancties werden er door verschillende landen, waaronder Nederland en Duitsland, wapens geleverd aan de Oekraïne. Onder het VN Handvest is het verboden om wapens te leveren aan strijdende partijen in een oorlogssituatie. Maar dat schijnt niemand meer te interesseren. De hele VN structuur is door dit conflict opnieuw zichtbaar geworden voor wat het is; een door de Amerikanen gecontroleerde tandeloze tijger. Eigenlijk wilde Europa er nog een schepje boven op doen, en vliegtuigen leveren aan Kiev. Maar dit werd geblokkeerd omdat het risico te groot was. Rusland had kort voor de beslissing laten weten dat het zo’n actie als een oorlogsdaad zou zien.       

Ook het EU hoofd Von der Leyen wilde niet achterblijven, en maakte bekend dat ze het goed zou vinden als de Oekraïne via een versnelde procedure lid zou worden van de Europese Unie. Ook dat bleek een stap te ver te zijn, want na een paar dagen moest Von der Leyen er aan toevoegen dat dit alleen mogelijk zou zijn na het einde van het conflict. Het zou ook een lange procedure worden. Nu nog enkele zaken die het niveau van de Europese regeringen laten zien. De Britse regering maakte bekend dat het de bankrekeningen van President Poetin en de Russische minister van buitenlandse zaken Lavrov had bevroren. Al snel bleek dat de twee Russische leiders helemaal geen Britse rekeningen hebben. Allemaal show dus. Dan de Duitse wapenleveranties; er werden luchtdoel raketten geleverd die nog van het Oost Duitse leger zijn geweest. Meer dan 30% van deze raketten is over de datum en werkt niet meer. Klein foutje? Of is men gewoon bezig alle oude rotzooi uit de magazijnen naar Kiev te sturen?

De Europese regeringen blinken uit door onwetendheid, domheid en onbekwaamheid. Het zou nog wel eens zo kunnen zijn dat juist door deze gang van zaken President Poetin heeft besloten om de operatie in de Oekraïne nu van start te laten gaan. Laten we even naar de voornaamste spelers kijken. Macron van Frankrijk is onervaren, eigenwijs en ideologisch gezien een lege doos. Boris Johnson in Londen rolt van het ene Corona feest schandaal in het andere, en de Duitse regering bestaat uit een corrupte premier, een minister van buitenlandse zaken die geen enkele normale zin kan uitspreken, een minister van defensie die zelf zegt dat ze met militaire dingen niets heeft, en een gezondheidsminister die eigenlijk in een ziekenhuis voor geestelijke gestoorden thuis hoort. Al deze zaken betekenen niet dat dit soort figuren niet gevaarlijk zijn. In tegendeel; hun onbekwaamheid en domheid maakt dat ze makkelijk te sturen zijn, precies zoals hun globalisten bazen dit graag zien. Want ook in deze crisis hebben de globalisten weer een stevige vinger in de pap.

Voor de elite is de oorlog deels een uitkomst, en deels een tegenvaller. Een tegenvaller omdat het bestaan van  biolaboratoria in de Oekraïne en elders nu publiek is geworden. In deze laboratoria deden de Amerikanen onderzoek naar virussen en de verspreiding ervan via trekvogels en insecten. Ook werd er onderzoek naar nieuwe chemische wapens gedaan. Dat deze gegevens nu op straat liggen brengt het programma van de globalisten in moeilijkheden. Natuurlijk ontkennen ze alles, als of we daar nog intrappen. Maar er staat gelijktijdig wel tegenover dat de  oorlog als een afleiding kan worden gebruikt om de aandacht weg te houden van het instortende Corona leugencomplex. Men hoopt dat door de chaos van de oorlog en de media-aandacht die zich nu volledig op de Oekraïne richt, een aantal figuren, dat ter verantwoording geroepen moet worden voor de misdaden begaan tijdens de Corona crisis,  nu zullen ontsnappen. De maskerschandalen, het nodeloos opsluiten van de bevolking en de dodelijke bijwerkingen van de vaccines kunnen dan snel onder het tapijt worden geveegd. Daar komt nog bij dat de globalisten een nieuwe angstmaker nodig hadden nu de Corona angstpsychose zijn werking aan het verliezen is. Ze kunnen nu de angst van de bevolking opnieuw opdrijven. Angst voor Poetin, angst voor de Russen, angst voor atoomwapens en angst voor oorlog in het algemeen. Zo volgt de ene angstpsychose de andere naadloos op. Daar komt nog bij dat de sancties en de energieprijsstijgingen tot grote verarming in Europa zullen leiden. Ook dat komt de globalisten goed uit. De leider van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab, heeft het al een  tijd geleden  voorspeld: “Jullie zullen niets meer bezitten, maar jullie zullen gelukkig zijn.” Dat zijn de woorden van een spreekbuis van de globalisten, en gelijktijdig een vijand van alle Europese volkeren.

Hoe nu verder? Ten eerste moeten we ons niet laten meeslepen door de haat en hetze tegen  Poetin en Rusland, die 24 uur per dag door de systeempolitiek en de media de wereld in worden gejaagd. Laten we niet vergeten dat dezelfde figuren die nu Rusland zwart maken, en beweren dat ze de oorlog objectief kunnen beschrijven, twee jaar lang tegen ons hebben gelogen over Corona en de noodzaak van onzinnige maatregelen. In  een oorlog sterft de waarheid altijd als eerste, dus moeten we zelf blijven denken en zoeken naar de juiste informatie. Tegenover de westerse propaganda moeten we onze eis voor vrede met Rusland stellen. Rusland en Europa delen een gemeenschappelijke geschiedenis, iets wat we van de oorlogshitsers in Amerika niet kunnen zeggen. We zullen niet toestaan dat de Amerikanen Europa vernietigen door het voeren van een grote oorlog tegen Rusland. Het Oekraïne conflict kan worden opgelost als externe belangen terzijde worden geschoven. Het gaat hierbij om de belangen van de globalisten, en hun misdadige agenda. Corona, de massamigratie en nu de oorlog in de Oekraïne zijn allemaal onderdelen van dezelfde agenda. Een agenda die ons vijandig gezind is  Onze vijanden zitten niet in Moskou, en grotendeels ook niet in Kiev. Onze vijanden zitten in Washington, Brussel en bij het Wereld Economisch Forum. Dat moeten we steeds in gedachten houden. Kortom; de strijd tegen de globalisten en hun agenda gaat door op alle niveaus. Het gaat immers om alles: onze toekomst, de toekomst van onze kinderen, en de toekomst van de komende generaties. We zeiden het al eerder, en het blijft geldig, niets doen en alleen maar toekijken is geen optie. Met onze kennis, en de straat als ons wapen, kunnen we het tij nog keren. Dan is het gedaan met de voortdurende angst. We hebben alles zelf in de hand. Als we ons bewust worden van de macht die we allemaal samen bezitten, maken de globalisten en hun knechten  geen enkele kans meer.

Links:

Internet: www.volkskracht.blogspot.com

Twitter: Volkskracht Vooruit! @VolkskrachtV

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)

VK:  https://vk.com/id484133031

Artikel uitgebracht door: VOLKSKRACHT VOORUIT! @ 2022


Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6

HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?