WIJ HOUDEN ONZE BEK NIET MEER

Het heeft lang geduurd, maar de eerste scheuren in de Corona muur van de overheid beginnen zichtbaar te worden. Kleine scheuren nog, maar het is een begin. Deze week gebruikte een groep bekende Nederlanders hun Instagram accounts om openlijk hun twijfel uit te spreken over hoe er met het virus en de verschillende maatregelen wordt omgegaan. Zij stelden vooral vragen, waar veel mensen al veel langer mee rondlopen. Klopt die 1.5 m regel wel, en werken mondkapjes nu echt of is het allemaal maar onzin? En nog belangrijker; zijn de PCR tests die gebruikt worden om de besmettingscijfers samen te stellen wel betrouwbaar? Allemaal vragen waar nodig een antwoord op moet komen. De groep wil transparantie en duidelijkheid, en een onafhankelijk onderzoek om de hele Corona situatie in kaart te brengen. Inspelend op een opmerking van Rutte richting voetbal supporters maakte de hele groep duidelijk dat ze “hun bek niet meer zullen houden”. Ze gaven ook aan niet meer mee te willen doen.

De reactie van de overheid was voorspelbaar. Corona minister De Jonge noemde de oproep “onverantwoord en gevaarlijk”. Gelijktijdig werden de sociale media ingezet om de groep in een kwaad daglicht te stellen. Bij sommige werkte de druk en zij hebben hun oproep teruggetrokken. Ze zijn er nu achter dat het niet makkelijk is om tegen de stroom in te zwemmen. Drukmiddelen zijn er immers genoeg. Contracten kunnen opgezegd worden, subsidies ingetrokken, en sponsors kunnen tot afspringen worden bewogen. In Duitsland worden zelfs bankrekeningen opgezegd van mensen met een andere mening. Toch heeft de Instagram oproep een groot effect gehad. Voor het eerst werd er echt gediscussieerd over de maatregelen. Dat zal meer mensen aansporen om ook na te denken over wat er allemaal gebeurd. Veel te lang heeft Rutte kunnen beweren dat er maar een waarheid is over Corona, en dat is natuurlijk zijn waarheid. De ontwikkelingen van de afgelopen week hebben laten zien dat dit toch anders ligt.

Zoals gezegd dit is nog maar het begin. Er moet nog veel meer naar buiten komen, en er is veel meer discussie nodig. Want de regering houdt aan zijn koers vast, en voert de maatregelen zelfs weer op. Minister de Jonge beweert nog steeds dat de PCR tests de goudstandaard zijn, en dus volledig betrouwbaar. Dit ondanks een rapport van de Universiteit van Oxford waarin staat dat de PCR test niet in staat is om zonder twijfel een Corona besmetting aan te geven. De test reageert ook op oude ongevaarlijk virusresten, waardoor een groot aantal tests een verkeerd beeld geeft. Onterecht positief dus. Dat verklaard ook waarom veel mensen die nu positief testen geen symptomen hebben. De PCR tests worden nu gebruikt voor zaken waar ze niet voor bedoeld waren. De makers van de PCR test zeggen dit ook, maar dit wordt wereldwijd genegeerd. Een schandaal dat zijn weerga niet kent.

En zo wordt land na land een tweede golf in gepraat, en in veel gevallen ook een tweede lockdown. De reactie hierop wordt wel steeds scherper. Afgelopen zaterdag was er een grote anti-lockdown demonstratie in Londen, die weliswaar verboden was, maar vreedzaam. Dit veranderde pas toen de politie, gewapend met knuppels, de demonstratie bestormde. Opnieuw waren er beelden van grof politiegeweld te zien. Nog steeds zijn er mensen die zeggen dat de politie dit zelf eigenlijk niet wil, maar dat ze bang voor hun baan zijn. Dit kan nooit een excuus zijn voor het buitensporige geweld dat we in heel Europa steeds opnieuw zien. Iedere smeris heeft het recht om een onrechtmatig bevel te weigeren. Doet hij of zij dit niet zijn ze net ze schuldig als diegene die het bevel geeft. De politie moet nu kiezen: staan ze aan de kant van het volk of aan de kant van een overheid die steeds meer richting de dictatuur gaat. Als ze de kant van de overheid blijven kiezen zijn ze vijanden van het volk, en moeten ook zo behandeld worden. Zo simpel is het. Nu kunnen ze nog kiezen, straks niet meer.

Toch zien we hier en daar ook wat andere ontwikkelingen. In België, waar de cijfers ook oplopen, zijn er geruchten dat in een aantal gevallen de mondkapjesplicht weer zal worden ingetrokken. Er gaan ook stemmen op om het aantal ziekenhuisopnames als graadmeter voor echte besmettingen te gaan gebruiken, in plaats van de onbetrouwbare PCR tests. Dit zijn geluiden die we niet vaak horen, en dus een interessante ontwikkeling. Natuurlijk is ook de elite in de verschillende landen niet homogeen. Er zijn altijd fracties die andere belangen najagen. Het kan zijn dat een deel van de Belgische elite niet wil dat de nationale economie nog verder wordt beschadigd door de Corona maatregelen, en een mogelijke lockdown. Misschien worden daarboven eindelijk een paar mensen wakker, die toch maar voor de nationale belangen kiezen, boven de belangen van de totalitaire globalisten die de sturende kracht in deze crisis zijn. We zullen de ontwikkelingen in België met interesse volgen, en gelijktijdig kijken of er ook in andere landen afwijkende meningen de kop op beginnen te steken. Misschien is er dan nog wat te redden.

Dit is echter maar een randgebeuren, want als we echt willen dat de huidige waanzin ophoudt, en er een realistische kijk komt is de straat de enige uitweg. We zagen het afgelopen weekend in Londen en in Madrid. We zien het ieder weekend in Israel, en op de vele demonstraties in Duitsland. Ze kunnen mensen intimideren, en van de sociale media gooien. Ze kunnen kritische dokters en wetenschappers bedreigen, en ze kunnen de schroef steeds iets verder aandraaien. Maar ze kunnen niet voorkomen dat we massaal de straat op gaan. Daar hebben ze natuurlijk nog wel de politie en de Antifa knokploegen, maar als genoeg mensen meedoen, lopen we daar zo over heen. En precies daar is men zo bang voor.

De overheid kan dit scenario voorkomen door eindelijk duidelijkheid te geven over Corona, en door de vele vragen te beantwoorden die bij steeds meer mensen leven. Deze antwoorden moeten worden gestaafd door controleerbare bewijzen. We hebben genoeg leugens, verdraaiingen en halve waarheden gehoord. De maat is nu vol. De tijd is gekomen voor een onafhankelijk onderzoek naar de manier waarop de overheid met de Corona zaak is omgegaan. Een echt onderzoek zonder censuur, intimidatie en achterkamertjes gekonkel. Als zo'n onderzoek uitwijst dat men echt bezig is met het bestrijden van een virus, is er verder geen probleem. Maar als blijkt dat men een andere agenda heeft, en daar lijkt het wel op, dan moeten er koppen rollen, en wordt het tijd voor serieuze aanklachten. Dan is er sprake van volksverraad, en daar zullen we niet zo maar overheen stappen. Men is gewaarschuwd.

Links:

Internet: www.volkskracht.blogspot.com

Twitter: Volkskracht Vooruit! @VolkskrachtV

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)

VK:  https://vk.com/id484133031

Artikel uitgebracht door: VOLKSKRACHT VOORUIT! @ 2020

Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6

HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?