OPSTAND IN BERLIJN


Na dagen van juridisch touwtrekken was het afgelopen zaterdag zover; de straten van Berlijn werden wederom tot toneel voor de tweede massademonstratie tegen de coronawaanzin, en voor de vrijheid. Dagenlang was het onzeker of de demo plaats kon vinden, omdat de Berlijnse autoriteiten een verbod hadden uitgesproken. Dit verbod kwam uit de koker van de SPD, de Grunen en Die Linke. Soft linkse volksverraders die zich altijd tegen de gewone mensen keren, en het systeem in stand houden. Gelukkig werd hun verbod door verschillende rechtbanken nietig verklaard, en konden de duizenden demonstranten gewoon de straat op. De opkomst was nog groter dan op 1 augustus, en toen waren er volgens een aantal bronnen, al rond een 1 miljoen mensen aanwezig. Luchtbeelden laten enorme mensenmassa's zien, opnieuw een record voor politieke demonstraties in Berlijn. Zelfs de mainstream media zag in dat het meer mensen waren dan op 1 augustus. Toen sprak men over 20.000, nu werd gezegd dat er 38.000 deelnemers waren. Nog steeds een lachwekkend laag aantal, maar er zit dus groei in. Voor de leugenpers is dat al heel wat.

Al vanaf het begin was duidelijk dat de politie de beslissingen van de verschillende rechtbanken negeerde. De demo werd gestopt omdat men zich niet aan de coronaregels zou houden. Ook moesten er plotseling mondkapjes gedragen worden. Dat deed natuurlijk niemand, wat juist was. De politie probeerde de demo te ontbinden, maar ook deze instructie werd genegeerd. De mensen bleven staan of gingen op de weg zitten. Toen de politie alles blokkeerde, ontstond er gewoon een nieuwe demo met een nieuwe route. Dit tot grote ergernis van diezelfde politie, die zoals steeds geweld niet schuwde. De demonstranten bleven vreedzaam, ondanks de vele provocaties. Terwijl de straten van Berlijn vol stroomden, begon de manifestatie bij de Siegessaule. De belangrijkste gastspreker was Robert Kennedy Junior, een bekend tegenstander van alle vormen van vaccinatie. Hij keek terug naar de tijd dat zijn oom John F Kennedy, in Berlijn sprak, en zei dat Berlijn toen de frontlinie vormde tussen Oost en West. "Nu is de stad opnieuw tot frontlinie geworden, in de strijd tegen de totalitaire globalisten,” zei hij. Robert Kennedy zei verder dat regeringen van pandemieën houden, net zo als ze van oorlog houden. De reden is simpel. “Ze kunnen dan maatregelen en veranderingen invoeren waar ze normaal nooit mee weg zouden komen.” Zijn woorden werden met veel enthousiasme begroet. Ondanks de vele politie blokkades stonden de straten rond de Siegessaule vol met mensen. Het plan van de autoriteiten om alles te verstoren was niet gelukt. Er waren gewoon te veel mensen die vastbesloten waren om door te zetten. Wat er ook komen zou.

Terwijl de manifestatie tot een soort happening werd, was er een heel ander beeld voor de Reichstag te zien. Ook daar was een demonstratie waar ongeveer 3000 mensen met verschillende achtergronden aanwezig waren, onder meer de Gele Hesjes. Op een zeker moment zagen een aantal van de demonstranten kans om de Reichstag symbolisch te bestormen. De hekken gingen aan de kant en de politie kon de menigte niet tegenhouden. Toch was er ook hier geen geweld. De mensen beklommen de trappen en zwaaiden met verschillende vlaggen, ook de vlag van het oude keizerrijk. Meer was er eigenlijk niet aan de hand, en er was ook geen poging om het gebouw binnen te gaan. Toch draaide de politie massaal door en er werd op vreedzame demonstranten in geslagen en met pepperspray gespoten. Een klassiek voorbeeld van een Merkel knokploeg, buiten elke controle. Er waren tussen 200 en 300 arrestaties, maar de beelden van de actie hoorde op een of andere manier bij deze historische dag. Na uren van politiegetreiter en oneindige persleugens werd er nu even met de vuist op tafel geslagen. Zachtjes maar wel met overtuiging. Of zoals een commentator het zei: “Het volk klopte op de deur van de Reichstag.” Later waren sommige niet blij met de actie, en het begin er van is ondoorzichtig. Maar er werd wel een teken gezet, en dat was gewoon hard nodig. Verzet tegen de huidige situatie kan niet alleen bestaan uit dansen, een beetje zingen, en over vrede en liefde praten. Soms zijn er andere tactieken nodig. Voor alles moet een plaats zijn, als we onze machtige vijanden willen verslaan.

Dat die vijanden zelf in paniek zijn, en dus ook geen remmen meer kennen hebben we zowel op 1 augustus als ook afgelopen zaterdag kunnen zien. Voorbeelden genoeg: de politieleiding die via een omweg beslissingen van verschillende rechtbanken negeert. Smerissen ter plekke die de ramen van een demo auto inslaan, mensen die al op de grond liggen slaan en stompen, een zwangere vrouw op de grond drukken, en zonder controle met pepperspray spuiten. Daarbij toonden zij geen enkel begrip, en waren ook niet voor reden vatbaar. Het zijn de tekenen van een ontluikende dictatuur. Op dit moment kunnen we hen die daar voor verantwoordelijk zijn nog niet stoppen, maar we kunnen het systeem wel dwingen om steeds grootschaliger te liegen, zodat ze in de ogen van steeds meer mensen door de mand vallen. De gebeurtenissen in Berlijn hebben opnieuw ontelbare redenen opgeleverd om het huidige systeem voor altijd kapot te maken. Querdenken, de organisatie achter de demo, heeft het terugtreden van Merkel en haar medecriminele geëist. Ze willen een basisdemocratie met zeggenschap voor het volk. Ook is er een vredesverdrag nodig om de status van Duitsland te veranderen. In wezen is het land sinds 1945 bezet, zonder dat er ooit een vredesverdrag is opgesteld. Dat heeft Duitsland tot speelbal van verschillende machten gemaakt, met de bevolking als de verliezer. Over al deze zaken wordt nu gesproken en nagedacht. Over een ding is iedereen het eens; zoals het nu is kan het niet verder gaan. Niet met de coronamaatregelen, niet met de massamigratie en ook niet met het politiegeweld. Kortom; de machtsvraag wordt gesteld, en precies dat is nu nodiger dan ooit.

Veel mensen wijzen ook op het met twee maten meten door de politie, in opdracht van de politiek. Criminele migranten worden met fluwelen handschoentjes behandeld. De arabische clans worden nooit aangepakt omdat de politie bang is voor dit soort figuren, en migrantenjongeren mogen met de politie spelen. Voor al deze figuren bestaan er ook geen coronaregels. Maar als het om het eigen volk gaat worden alle regels en wetten gebroken, en staat men meteen klaar met geweld. Dan durven de “helden” die normaal gesproken voor criminelen op de knieën gaan. Op dit moment worden er door veel mensen aanklachten ingediend tegen de gewelddadige agenten, en tegen de politieleiding. Dat is volkomen juist, want deze lieden moeten weten dat ze ooit ter verantwoording geroepen zullen worden voor hun misdaden tegen het volk. Ze zullen niet voor altijd beschermd zijn, ook al lijkt dit nu wel zo. Er komen altijd andere tijden. 

De vraag is hoe het nu verder moet. Na zaterdag is het duidelijk dat de strijd harder is geworden. Deze trend zal zich voortzetten, en de uitkomst is nog onzeker. Querdenken eist nadrukkelijk het aftreden van de Merkel regering, maar het is nog niet duidelijk hoe ze dit willen bereiken. Een campagne van burgerlijke ongehoorzaamheid is een mogelijkheid om het land onregeerbaar te maken. Als niemand meer naar de machtigen luistert, zijn ze al snel niet machtig meer. Het is echter nog niet duidelijk of Querdenken al zo ver durft te gaan. De komende dagen zullen veel dingen duidelijk worden. We hebben nu de eerste schermutselingen gezien, de eerste stappen in een steeds dichterbij komende oorlog.

Maar nog even terug naar zaterdag.Na afloop van de grote demonstraties kondigde de organisatoren een protestkamp aan bij de Siegessaule. Ver na middernacht probeerde de politie het kamp te ontbinden, en ook nu weer was er veel geweld. Maar het hielp niet want de rond 1000 demonstranten bleven zitten en weigerde naar de politie te luisteren. Na spannende momenten, en nieuw politiegeweld dat niets opleverde, namen de agenten hun helm af, en marcheerden weg. Ze wisten dat hun kansen verkeken waren. Het was een confrontatie tussen machtsvertoon, en pure wilskracht. De wilskracht won, en dat was een mooie afsluiting van een historische dag.

Links:


Twitter: Volkskracht Vooruit! @Volkskracht

Telegram: t.me/volkskrachtvooruit (abonneren na installeren Telegram App)


Artikel uitgebracht door: VOLKSKRACHT VOORUIT! @ 2020

Populaire posts van deze blog

SPEECH PRESIDENT VLADIMIR POETIN VOOR HET BEGIN VAN DE MILITAIRE OPERATIE IN DE DONBASS

75 JAAR BEVRIJDING – SPEUREN NA DUISTERE JAREN HOOFDSTUK 6

HET EINDE VAN DE “PANDEMIE”?